Kort om målet bak bloggen «Enkelheten i Livet»!

Enkelhetenilivet.no er et gratis nettmagasin med fokus om å formidle forståelsen av 3 enkle prinsippene bak den menneskelige opplevelsen av livet. Prinsippene omtales som Livskraft, Tanker og Bevisshet. De er prinsipper på samme måte som alle andre prinsipper i ulike fagfelt, eks: tyngdekraften er et prinsipp, den er der alltid enten vi tror på den eller ikke. Disse prinsippene er beskrivelsen av all skapelse for den menneskelige opplevelsen. Sagt med andre ord, de beskriver vår natur.

Det unike med disse prinsippene i forhold til alle andre prinsipper er at disse beskriver all skapelsen. Ikke bare den menneskelige opplevelsen, men absolutt all skapelse som skjer. Det betyr at disse prinsippene kommer før alle andre. Dvs.. uten disse prinsippene kunne vi ikke hatt noen bevissthet eller forståelse av prinsippet om tryngdekraft.

Her vil de som har forstått prinsippene dele sin måte å forklare de på. Ord kommer ofte til kort for å forklare prinsippene og ofte kan ett menneskes måte å bruke ord på være totalt uforståelig mens ett annet menneskes ord blir som en selvfølge. Derfor har vi et mangfold av forfattere som bidrar.

Håper du som leser har glede av det mangfoldet du vil finne her. Følg oss gjerne og hold deg oppdatert med de ferskeste innleggene. Du finner oss også på Facebook, Twitter og Instagram og kan følge oss der.

Er du en formidler selv og ønsker å opptre som gjesteskrivbent så ta kontakt.

Egne bilder på bloggen er under kopibeskyttelse @ Forfatterene bak Enkelheten i Livet.