Nettmøter

banner-stor

Vi er et vakkert team av 3P mentorer som hoster nettmøter. Dette er møter hvor vi snakker om ulike tema og hvordan forståelsen av prinsippene spiller inn. Essensen om prinsippene vil være det samme uansett tema. Det at livet er enklere enn hva de fleste av oss går rundt å tenker at det er. Denne forståelsen har gjort at vi og andre som har hørt om dette har opplevd et skifte. Hvor livet rett og slett blir enklere, mere behagelig, mer gøy, mer av det vi går rundt å ønsker oss. Og det skjer uten at vi må jobbe for det.

Vi publiserer nettmøtene via facebooksiden til Innebygd Helse, så følg oss der og hold deg oppdatert.

Nettmøtene er «live» på internett slik at du, uansett hvor du bor kan være med å høre mer om forståelsen og få muligheten til å oppleve et skifte i deg. Live betyr at det blir med video og lyd og at det ikke er opptak.
Vi er åpne for spørsmål eller så tar vi bare det som kommer der og da. Du kan delta akkurat slik du måtte ønske, bare lytte, være med å prate, stille spørsmål, være uenig… det er helt opp til deg.
Og ja… nettmøtene er helt gratis… fordi vi brenner for å dele dette så kjører vi disse møtene gratis, med en begrensning på 50 deltakere.

Det er fordi det ikke koster mye å hoste nettmøter for under 50 deltakere. Hvis du vil delta så meld deg på i facebook eventet og linken blir delt på selve eventet rett før møtet starter.

Teknologien (zoom.us) er enkel å bruke og det meste går i grunn helt av seg selv.

Vi håper å se deg der!
– Hilsen nettmøte-Teamet –