Linker til andre ressurser!

Det finnes veldig mye informasjon på engelsk om forståelsen av de 3 prinsippene. Her samler vi det vi finner av norske ressurser.

Opphaveren til de 3 prinsippene heter Sydney Banks. Han fikk en innsikt tilbake på 70-tallet, som han har delt videre og det har spredd seg… og nå helt til Norge. I dag finnes det mange 3p coacher verden over. Her er en av hans videoer laget på 90-tallet hvor han forteller om forståelsen:

 

Sentrale Ressurser

Vi vil gjerne fremheve noen av de sentrale norske ressursene innenfor denne forståelsen dersom du er spesielt ute etter å lære mer. Vi anbefaler også å kikke innom de linkene vi har i høyre kolonnen. Der vil du finne masse fine innsikter og mer informasjon om forståelsen.


northmind as

NorthMind

Northmind hjelper mennesker å skape et helt nytt fundament å leve ut fra. Vi guider mennesker mot et klart sinn, økt mental kapasitet og opplevelsen av indre trygghet uavhengig av omstendigheter og situasjon.
Vi er ikke ute etter å endre, manipulere eller omprogrammere våre tanker, da dette er helt unødvendig fra en høyere forståelse og bevissthet. Nøkkelen til en høyere bevissthet og et sterkere mentalt immunsystem, er å forstå hvordan dette systemet fungerer og hvor det kommer fra. De står også bak 3P Akademiet.

3P Akademiet

3P Akademiet

Den første utdanningen i Norge rettet spesifikt mot forståelsen om de 3 prinsippene bak vår menneskelige opplevelse. Den drives av norske 3P mentorer som allerede har flere års erfaring med denne forståelsen.


 

FacebookgruppeLivskraft, Tanker og Bevissthet

Facebookgruppe på norsk

Det finnes en egen facebookgruppe som er hovedknutepunktet for mest informasjon, tips, hjelp osv. Et bra sted å være medlem av om du vil få med deg de siste møtene og aktivitetene som pågår innen denne forståelsen. Det er mange som ønsker å dele så det finnes mye å velge i. Også et fint sted å utforskere forståelsen videre.