Hvem er: Forfatterne i «Enkelheten i Livet»

Vi har samlet en hel gjeng med fantastiske mennesker som ønsker å dele sine innsikter om livet. De har gjerne personlig erfaringer eller erfaringer fra business.

Vi er alle på én vei i livet… noen veier er omringet av store grantrær, har dårlig belysning og kan knapt nok kalles en vei. Mens andre har nylagt asfalt, nye gatelys og herlig utsikt. Vi ønsker å peke deg mot at uansett hvilken vei du er på… så har du alt du trenger. At det er ikke veien som definerer hvem du er og hva du kan. Vi har alle et uendelig potensial i oss, vi må bare finne tilbake til det. Det systemet av livet vi er oppdratt i har pekt oss vekk fra dette, så vi har glemt hva vi egentlig har i oss.

Vår visjon er å formidle hvordan prinsippene er i spill i livet vårt. Heve bevisstheten rundt disse prinsippene slik at det blir allment kjent hva disse prinsippene er og hva de beskriver.

Alle som oppdager prinsippene erfarer at livet får et skifte… et skifte til det enklere og bedre. Det er effekten av å forstå prinsippene og motivasjonen som driver oss for å dele dette med alle. Slik at alle har muligheten til å oppleve en enklere versjon av livet. Innholdet i livet blir det samme… men det vil oppleves på en annen måte.

Innimellom har vi også noen gjesteforfattere innom som deler med oss noe av det de har skrevet. Her har du en gjeng av gjesteforfatterene så langt: