Et Ansikt til Følelsene – Videoserie

Lisa-Marie, Anita og Jan-Vidar skal lage en videoserie med flere videosnutter som har fokus på mentale fakta. I denne videoserien vil vi formidle om de mentale oppdagelsene vi har gjort igjennom å lære om og forstå vår innebygde friske mentale helse.
Visste du f.eks at du har et mentale immunforsvar som fungerer like bra som det fysiske…? Kanskje ikke.. det er mange av oss som ikke har tenkt igjennom dette og i dagens allmenne forståelse om mennesket er det mange misforståelser.

De 3 prinsippene beskriver naturlovene bak alt liv som eksisterer. Igjennom å forstå naturlovene så endrer det radikalt på den allmenne forståelsen og vi opplever at livet blir enklere. En av tingene vi har innsett er at mennesket har et mentalt immunforsvar. Det tar vare på vårt mentale liv, like bra som det fysiske immunforsvaret tar vare på vårt fysiske liv.

I løpet av desember så sender vi live fra Innebygd Helse facebooksiden, og det er mulig å se alle opptakene på vår facebook siden også.

Her er har du noen opptak, resten finner du på vår Facebookside: