Superkraften i DEG!

«Pssst.. DU.. ja DU ja… ikke glem.. at du har en superkraft i deg». Kraften til å velge hvilke tanker du tar med deg videre eller ikke. Hvilke tanker du velger å identifisere deg med. Du vet vel det at hva andre sier.. kan ikke skade deg.. med mindre du tenker og tror at det gjør det.
Hvis du velger å ikke ta med deg tanker som andre deler.. så kan de ikke skade deg.

Du er usårbar!

Ingen kan noensinne ta fra deg den superkraften!

Selv tok jeg med meg tankene om at jeg ikke var bra nok, at jeg var feil og ødelagt. Og de tankene har jeg slåss med i 20 år. Inntil jeg innså den superkraften i meg. Da la jeg de tankene fra meg. Det ble ryggsekken jeg satte fra meg. Hvis de dukker opp.. så grubler jeg ikke på de lenger. Jeg slåss ikke med de. Jeg lar de være.. på samme måte som at jeg lar skyer på himmelen være når jeg ser de. Jeg vet.. at ingen tanker er sann. At jeg kan ikke erfare en tanke jeg ikke tror på. Det hender jeg glemmer det.. og det hender jeg faller for de dårlige tankene innimellom… og tror at jeg er sårbar. Inntil jeg igjen kommer på.. at det ikke er sant. Og så er jeg tilbake til den jeg alltid har vært… usårbar, hel og kraftfull. Ingen kan røre “kjernen” av vårt indre univers… og der finner vi alltid alt vi trenger.

 

Akkurat som skyene på himmelen.. så blir de borte. Fordi BAK skyene.. der er solen – Alltid. Det samme gjelder superkraften.. som er kjernen av oss. Den er bak tankene. Den ER der – Alltid. Selv om det er skyer foran.

Alle mennesker, har en lei tendens til å identifisere seg med sine følelser. Det betyr at mennesker handler utifra hvordan de føler seg. Når de føler seg elendig.. så gjør de dårlige handlinger. Det er helt naturlig og alle gjør det. Og motsatt når vi har det bra på innsiden.

Et menneske som har det bra med seg selv, på innsiden.. vil aldri ha lyst til å fortelle andre hvordan de skal leve livet sitt eller hva de må gjøre annerledes. De vil ikke ha lyst til å gjøre handlinger som omfatter dårlige valg. Når man ikke føler seg presset eller nedtrykt på innsiden… så er det heller ikke behov for å flykte eller gå til angrep.

Det mennesker sier og gjør.. er et direkte speilbilde på deres tanker om seg selv og hvordan de har det på innsiden.

Tenk bare.. det er umulig å være glad og lykkelig på innsiden og så slenge drit til andre. Det går ikke. Vi er ikke bygd sammen på den måten.

Når vi innser at vår identitet IKKE ligger i følelsene våre. Men i det som skaper alle følelser, alle opplevelser. Så blir vi ikke så opptatt på å fikse følelsene lenger. Vi vil heller overlate den jobben til det innebygde systemet i oss som sørger for at ting går opp og ned. DET er naturlig. Akkurat som pusten.. den går av seg selv. Det gjør også skiftene mellom følelser.. og opplevelser.

DU.. og ALLE mennesker er perfekte, akkurat slik de er. Alle opererer med nøyaktig det samme systemet innebygd. Uansett følelse i øyeblikket. Uansett tanker i øyeblikket. Uansett omstendighet.

   –