Våre tanker er vår begrensning til vårt uendelige potensial

Mange tenker at de ikke strekker til eller er gode nok til de utfordringer de står ovenfor. Dette gir oss dårlige følelser som vi prøver å komme oss vekk fra. Vi søker etter å føle oss bedre…. Føle oss bra. Alt vi gjør, om du graver dypt nok i tankene, handler om søken etter å føle seg bra. Men det å føle seg bra er mye lettere enn de fleste av oss skjønner. Det å føle seg bra… ligger allerede i oss. Vi trenger ikke gjøre noe for å føle oss bra. Faktisk er det når vi ikke hiver oss på neste søken men bare ER… så vil vi føle vår indre kjærlighet… indre ubetinget kjærlighet, til alt!

Vi erfarer livet igjennom opplevelser. Fra øyeblikk til øyeblikk, store og små opplevelser. Et hvert øyeblikk, er en ny opplevelse. Et hvert neste øyeblikk har et uendelig potensial for neste opplevelse. Du er hele tiden bare én tanke unna å ha en ny opplevelse.

Ta «opplevelse«, og gjøre det generelt. Fjern konteksten, den er irrelevant. Hva skaper en opplevelse? Det finnes en slags formel… en forklaring, en beskrivelse på hva som skaper en opplevelse. Den er enkel, at vårt ego, vår intelligens ikke klarer å forstå den før vi på et dypere plan har sett sannheten som ligger bak. Først et tips til deg som leser… Ikke tenk…. Bare «lytt» til ordene du ser. Ikke gruble eller analysere! Vær åpen og ta imot. La forståelsen komme til deg, istedet for at du skal finne den eller konkludere med noe. Den vil komme til deg forkledd som en innsikt, en fiks idé som kommer ut av intet. Den kan komme nå eller senere. På samme måte som du plutselig kommer på noe du har glemt.

Tyngdekraften er et prinsipp som vi alle forstår… Selv om vi ikke har lært så mye om den. Jeg er sikker på en vitenskapsmann vil kunne si mye mer om tyngdekraften enn hva jeg kan. Men det er ikke relevant her. Jeg forstår sannheten i den og det gjør at jeg ikke hopper ut fra et stup og forventer å kunne fly eller stå stille i lufta.

Opplevelser er hva vi alle har, hele tiden. Men her har vi glemt hva som er sant og lært oss til å tro at vår opplevelse styres av vår omgivelse, vår historie, vår identitet og oss selv. Men dette er ikke sannheten… Dette høres logisk ut og virker sant fordi vi tror på det, men det er faktisk en misforståelse. På samme måte som da de trodde jorda var flat. En misforståelse som er med på å skape vår søken etter å føle oss bra.

Sannheten er at en opplevelse skapes ene og alene av den som tenker.

Opplevelsen kommer igjennom følelser…. Og følelsene kommer fra våre tanker og vår bevissthet. Og tankene og vår bevissthet kommer fra livskraften. Kraften bak «the big bang»…. Bak alt liv som skapes og ér.

På samme måte som at tyngdekraften er et prinsipp her på jorda så er livskraften et prinsipp bak vår menneskelige opplevelse.

På en måte kan vi si at alle har sitt eget univers inni seg. Det er spirituelt og laget av energi. Alt vi opplever til en hver tid kommer fra oss, inni oss, via tankene. Det er ene og alene vår skapelse…. Og det skjer uten at vi er klar over at det skjer. Det er ikke noe vi gjør…. Det er noe som skjer.


 

Har du lyst til å høre mer om dette så har vi flere fóra hvor vi peker på denne forståelsen. Hvor flere og flere deltar og opplever innsikter og ser kraften i denne sannheten. Det har en transformativ effekt på alle fordi vår søken etter å føle oss bra blir ikke relevant lengre. Vi forstår at den søken er som hunden som jager sin egen hale. Det blir som å lete etter vann på andre siden av bekken…. Eller ikke se verden forbi vår egen nese. I det forståelsen vokser i deg så vokser også din bevissthet og litt etter litt så forandrer opplevelsene dine seg. Helt automatisk…. Og du finner at du oftere og oftere har det veldig bra. Uten å ha gjort noe for det. Fordi å ha det bra er ikke noe du trenger å søke etter. Dersom du ikke har det bra i øyeblikker er det bare fordi du har gått deg vill i tankene et øyeblikk…. Og når du ser det så vil du øyeblikkelig falle tilbake til din indre ubetingede kjærlighet. Dette er den transformative endringen som alle opplever når de fortsetter å se i retningen av forståelsen.

Vi bak Enkelheten i livet har alle opplevd våre liv bli transformert foran øynene våre. Uten at vi har jobbet med oss selv eller prøvd å fikse noe. Tvert i mot så har det kommet av seg selv etterhvert som forståelsen får gro inni oss. Etterhvert som vi ser den ene illusjonen etter den andre for hva den egentlig er. Forskjellen i livskvaliteten er så stor at den nesten er ubeskrivelig og vi ønsker å dele dette med hele verden.
For min egen del så er motivasjonen min å få alle som lider om å slippe å lide mer… og felles for oss alle så gjør vi det fordi vi ønsker at alle skal kunne se at livet kan være et godt sted.

Dersom du ønsker å høre mer om dette, oppfordrer jeg deg til å følge oss her på Enkelheten i Livet siden og på facebooksiden vår. Vi holder også nettmøter, disse er et fint sted å delta på og stille oss spørsmål direkte. Av og til setter vi opp lengre kurs, enten online eller at vi samles et sted. Det blir annonsert her og på facebooksiden vår. Så følg oss og vi vil informere deg om våre kommende arrangementer, turer, opplevelser, møter, nettmøter osv. hvor du kan delta og høre mer om prinsippet som forandrer alt. Sannheten som vil skape en transformasjon, også i ditt liv.

Lytt til forfatteren: