Marianne: Viser deg ditt psykologiske immun-forsvar!

For å kunne være en mentor for mennesker som er klare for en reise mot et liv hvor de kommer i kontakt med sin egen visdom, startet jeg 3P InstituttetDette er en lidenskap som har vokst frem i meg gjennom årene i forbindelse med min egen reise, og i møte med utfordringer i mitt liv. På min reise har jeg kommet bort i mennesker og lærdom som har endret min måte å se på livet.

Jeg har, som prinsipp-basert mentor, samtaler med mennesker om deres indre verden, tankens natur og andre aspekter av sinn og dens funksjoner. Prinsipp-basert mentoring er ikke positiv tenkning, atferdspsykologi eller positiv psykologi. Den fokuserer på mennesker, som tenkende/følende individer som helhet; og konsekvensen av denne kunnskapen er svært praktisk.

Etter hvert som mine klienter begynner å få en forståelse for disse grunnleggende prinsippene om hvordan vi mennesker fungerer, begynner de å se for seg selv hvorfor de står fast og vet dermed nøyaktig hva som kreves – for dem. Gjennom sine skreddersydde innsikter for de, begynner de å navigere enklere i livet og med, som jeg kaller det, et psykologisk immunforsvar som fungerer godt.

Marianne KronkvistJeg er utdannet innenfor Salg- og markedsføring, Sertifisert 3P Mentor hos 3P-Akademiet, Sertifisert NLP Practitioner og NLP Master Practitioner ved Nordic Coach & NLP Academy

Marianne Kronkvist
Sertifisert 3P Mentor (3P-Akademiet)
marianne@3pinstituttet.no
3P Instituttet
mobil: (+47) 95969810