Mentor Lisa-Marie: Fokuserer på mental helse og forteller hvordan vi allerede er FRISK, PERFEKT og USÅRBAR.

Foto: ANITA GRØSLAND, Fotografiskdesign.no

Etter at jeg innså at det finnes naturlover for hvordan et menneske fungerer mentalt så har jeg personlig erfart hvilken enorm forvandling av livet denne forståelsen kan ha.
Fra øyeblikk til øyeblikk… undrer jeg meg stadig over hvor annerledes min opplevelse av livet er nå i forhold til før, selv om livet består av det samme. Før var det ekstremt vondt og vanskelig.

Jeg kan huske dagen jeg satt hos psykologen og gråt: «Jeg vet ikke hvordan det ER å være glad!«… og jeg mente det, av hele mitt hjerte.

En gang spurte psykologen meg om jeg kunne gi meg selv en verdi mellom 0 – 100, hvor 100 er max. Etter 20 minutter klarte jeg til slutt å si 7. Jeg var redd for at jeg aldri kom til å kunne kjenne meg glad igjen. Jo, så klart, å smile kunne jeg… men jeg følte det ikke inni meg. Jeg følte meg bare veldig trist og nedstemt. Jeg følte veldig mye smerte. Jeg skjønte ikke hvorfor det skulle være noen vits i å leve livet når man har det så vondt hele tiden?!

er livet mitt bra! Bedre enn det noen gang har vært. Bedre enn jeg noen gang drømte om at det kunne bli. Det rareste med det hele er at omgivelsene mine er de samme men jeg opplever de på en helt annen måte en før. Og jeg forstår at dette er noe alle kan oppdage i seg selv og som har et potensiale til å kunne forandre hele verden! Det er en naturlig del av oss som vi tar for gitt og ikke blir fortalt om.

Før handlet det om å lære seg å håndtere hindringene. Fremdeles leve med de, men at jeg måtte lære meg å leve med de i en slags tilgjort «harmoni». For livet skal jo ikke være enkelt eller greit… Det er i alle fall det vi sier til oss selv som trøst når vi ikke har det bra. Nå har bevisstheten min utvidet seg og jeg ser at hindringene bare var tanker jeg trodde på som begrenset meg. Nå ser jeg de for hva de virkelig er: Illusjoner!

Jeg kjenner ikke bare på ny følelse av glede, men også på en ny dybde av kjærlighet. Et velbehag som gir meg en deilig følelse av indre ro. Noen ganger går jeg i gamle vaner igjen… men denne gangen vet jeg at dette er bare midlertidig. Og at mitt mentale immunsystem tar vare på det og ting vil igjen falle til ro. Og det skjer, gang etter gang… hver gang!

Jeg har stor medfølelse for alle som lever livet i mental lidelse, jeg vil gi alle muligheten til å oppdage et nytt perspektiv som forandrer hele opplevelsen.

En mulighet til å innse sitt uendelige potensial. Sin usårbarhet… sitt egentlig jeg. Å kunne se forbi sine egne merkelapper om hvem og hva de tror de er. Jeg vil ikke behandle deg eller fikse deg… jeg vil peke ut hvorfor det ikke er noe galt med deg og hjelpe deg å se forbi dine begrensninger.

«Jeg har blitt kvitt depresjonen. Det føles som at jeg endelig kom hjem i meg selv. Jeg ante ikke at livet kunne føles så bra.»

– kvinne (41)

Jeg har erfaring med depresjon, relasjonstraumer, selvmordstanker, selvskading, personlighetsforstyrrelser, angst, angstanfall, følelsesmessige utfordringer, stress, stressmestring, sproblemer i parforholdet, problemer i jobben, prestasjonsvansker, fobier, frykt, dårlig selvbilde og selvtillit.
Det spiller ingen rolle hvilket navn du gir det eller hvilken grad du sliter med ditt problem… naturlovene er alltid i spill.  Og ved å forstå dem, vil problemene forandre form og ikke ha taket på deg lengre. Jeg bruker ofte mye av min egen lange og omfattende erfaring av psykiske problemer og opplevelser for å sette ting i en kontekst. Men det er ikke den historien som er det vesentlige.

«Hun utfordret mine misforståtte sannheter. Av og til kjentes det vondt og vanskelig ut. Men nå ser jeg det var bare fordi jeg ikke forstod hva hun snakket om. Da jeg til slutt så det, ble alt så opplagt og tydelig. Nå har kaoset i livet stilnet. » – mann (45)

Studio Session-093-2_bw

Jobber fulltid som senior IT konsulent på dagtid og på fritiden er jeg redaktør og gründer av Enkelhetenilivet.no og tidligere 3P mentor og underviser ved 3P Akademiet (Oppatering: 3P Akademiet ble lagt ned i 2017.).


Ta kontakt via mail eller telefon for en uforpliktende prat. 


Jeg holder både privatundervisning og kurs for skoler, grupper, bedrifter, foreninger eller andre.
Skreddersyr kursopplegg for deltakerene.  Jeg holder til i Oslo området, men kan også foreta undervisning via internett.

Lisa-Marie Thompson
Sertifisert 3P Mentor
lmt@enkelhetenilivet.no
(+47) 95 90 65 90