Alle teknikker og metoder… er bare funnet på!

Dette gikk opp for meg nylig. At alle teknikker og metoder… er bare funnet på. Vi har det alle i oss å finne på en teknikk eller metode. Vi trenger ikke å kopiere noen andres… for de teknikker og metoder er ferskvare og unike til oss. Det finnes ingen universell teknikk/metode som fungerer for alle absolutt hele tiden. Noen ganger kan det fungere å kopiere hvordan noen andre sier at vi skal leve livet… for å bli mere lik dem. Men det er ikke meningen med livet… meningen med livet er å være den man er. Den du ER… er ikke tankene dine, det du gjør eller ikke gjør. Den du ER ligger mye dypere i deg enn det.

Du trenger ikke en full verktøykasse å bære på med metoder og teknikker for å leve livet. Hva skjer når verktøykassen er full og du fremdeles ikke har funnet det du søkte etter. Eller når verktøyet ikke passer til jobben. Du trenger ikke noe du allerede har en utømmelig tilgang på, i deg selv. Som skreddersyr akkurat det du trenger uten at du vet det. Du har en egen visdom i deg som er mye mer enn deg og som gir deg akkurat hva du trenger når den skal. En hver situasjon eller omstendighet du finner deg i som er vanskelig eller utfordrende og hvor du søker etter et svar. Søk i deg selv… igjennom å være trygg på at visdommen vil ta vare på deg å gi deg det du trenger. Hva nå enn det er. Når du selv ikke øyeblikkelig ser svarene… så ikke søk i tankene for det er ikke der du finner svaret, men lytt til visdommen i deg som veileder deg igjennom det du står ovenfor. Det er ikke en ønskedrøm, hvor du ber om noe spesifikt for så å få det.

Visdommen er mye mer uendelig enn bare det, den er før tankene dine, før drømmene og før ønskene dine.

Gi derfor slipp på tankene, drømmene og ønskene. Ta i mot det visdommen gir deg… og kjenn på alt den er. Den gir oss alltid noe… men noen ganger er vi for opptatt av akkurat HVA det burde være… at vi er ikke er åpne på at det kanskje kan være noe helt annet. At vi går glipp av det når det kommer. Fordi fokuset er på å lete etter noe helt annet.

Når du opplever å være i flyt. Uansett hva du driver med… da er du i dypest kontakt med visdommen i deg. Det kjennes godt og vi alle er der innimellom. Andre ganger virker den helt uoppnåelig for oss. Men den er der… alltid. Bak alle tankene og støyen som vi har skapt av distanse mellom oss. En fiktiv støy… så ekte at selv ikke det sterkeste stål kan trenge igjennom. Så virkelig er opplevelsen… og så fantastisk er vi skapt. Vi kan leve i flyt noen ganger og full forvirring og frustrasjon andre ganger. Dette er ikke hva som definerer oss… dette er hva som er vår opplevelse i øyeblikket. Og den vil varierer… hele tiden… alltid! Dette er sant for alle mennesker! Dette er naturlig… og når du ser lyset i dette… vil du føle deg fri. Du vil se ditt utømmelige potensial, som alltid har vært i deg.


Hva forteller visdommen deg mens du leser dette? Dukket det opp noen nye tanker… eller er det de gamle som går i sirkel? Føler du noe når du leser dette? Var det noe du ikke forstod? Kontakt oss hvis du har spørsmål, en av oss tar gjerne en kort prat med deg.

Lytt til forfatteren: