Hva skjer når: Bevisstheten, stiger og synker

1 januar 2014

Bevisstheten er sammen med tankene og livskraften, det som gjør det mulig å ha en opplevelse. Å ha en bevissthet om bevisstheten gjør deg i stand til å gjenkjenne din visdom fra dine personlige tanker. Når bevisstheten synker følger følelser som, tomhet, forvirring og fortvilelse. Mens når den øker kjenner vi på kjærlighet og takknemlighet. I dette rommet av kjærlighet og takknemlighet ligger visdommen, nøkkelen til vår mentale gode helse.

Når vi er bevisst vårt bevissthetsnivå. Har vi tilgang til de gode valgene. Når bevissthetsnivået er lavt er svare ofte komplisert og begrensningene mange. Når vi er i motsatt ende av skalaen er svaret enkelt. Vi bare vet at det er rett. Vi trenger ikke engang vite hvorfor.

Når vi har et klart sinn kjenner vi bare svarene i kroppen.

Å bruke følelser og bevissthet som en guide i livet, har gjort det så uendelig mye enklere å leve.