Om Redaktøren: «Jeg er…» alltid!

Lisa-Marie

Lisa-Marie er utdannet Bachelor i IT og har i mange år jobbet som programmerer. Dog dette er ikke egentlig relevant i denne settingen, om enkelheten i livet, men da har du et referansepunkt… som du kanskje tror du trenger. Jeg har startet opp dette nettstedet med mål om å samle de som formidler 3P forståelsen i Norge og å gi deg som leser et sted du kan følge med å få de ferskeste innsikten innen forståelsen om de tre prinsippene, tanker, livskraft og bevissthet.

Selv har jeg har vært igjennom en del traumer i livet og tatt de med meg inn i fremtiden som en tung tung sekk på ryggen som jeg konstant måtte åpne og se igjennom at alt fremdeles var der og at jeg ikke hadde mistet noe.

Sekken ble tyngre og tyngre med årene fordi jeg puttet mere oppi den. Det slo meg ikke at det var en annen måte å leve livet på. Tvert imot konkluderte jeg med at de, som snakket om at livet ikke er vanskelig, definitivt ikke hadde opplevd noe som var vanskelig eller vondt. At de var mangelfulle og ignorante i sin forståelse av hva livet egentlig er.

en dag, gikk det opp for meg at det var mitt valg å bære med meg den sekken overalt. Et ubevisst valg. Tross alt var denne sekken blitt rimelig tung og slitsom å ha med seg over alt og jeg så absolutt hvordan den skapte problemer om og om igjen, men jeg trodde så sterkt at jeg MÅTTE bære på den.

Plutselig så jeg hvor enkelt det egentlig er å bare sette sekken fra seg. At den ikke definerer hvem jeg er, hva jeg står for eller hvor jeg kommer fra.

Med meg bak «Enkelheten i Livet» har jeg fått med meg en helt fantastisk herlig gjeng som har lyst til å dele sine innsikter og sin forståelse. Så her vil du finne mye gull hvis du tillater deg selv å se mot det vi peker på i stedet for det du tror du vet.

– Lisa-Marie