Det er ikke noe galt med deg!

Mindfull i folkemengden Mindfull i folkemengden. Foto: Lisa-Marie Thompson

DET var en gang…
… da jeg trodde på alle tankene jeg var bevisst i hodet mitt. Da jeg trodde jeg hadde dårlig selvtillitt og derfor ikke kunne gjøre ting jeg egentlig hadde lyst til å gjøre. Da jeg trodde jeg var lite verdt, hele 7 poeng på en skala fra 0-100 hvor 100 er høyeste verdi, så ga jeg meg selv en 7′er.

… da jeg trodde så sterkt på tankene at jeg overbeviste meg selv om at jeg hadde vonde tanker pga av fortiden, og fortiden har jo skjedd… den kan man ikke endre. Så da visste jeg, 100%, at jeg var dømt på livsstid å tenke og føle meg skadet av vonde traumer fra fortiden.

… jeg hørte noen snakke om en ny måte å forstå livet på som gjorde at hun kunne se tilbake på sin vonde fortid som en dårlig film. Og jeg ble provosert og tenkte, DET er IKKE mulig. Hun kan ikke skjønne hva hun egentlig snakker om.

… jeg fortsatte å lytte til mennesker som hadde funnet en enklere måte å se livet på og føle at det treffer meg på en eller annen måte jeg ikke forstår. Jeg leste bøker, så videoklipp, snakket med forskjellige mennesker, dro på seminarer, søkte etter å forstå. Så ble jeg skikkelig frustrert og mente alle bare snakket tull og var ute etter å lure meg. At det ikke finnes en enklere måte å leve livet på!


… jeg så denne videoen av Eirik GO som traff meg på et annet plan enn i intellektet og som skulle vise seg føre til et skifte i meg… og jeg plutselig en dag SÅ JEG… at det VAR IKKE NOE GALT MED MEG. Da mener jeg virkelig, det er ikke noe galt med meg eller noen andre mennesker!  I ca 2 uker svevde jeg på en herlig følelse av lettelse og velbehag… frihet!

Jeg fikk et glimt inn i en ny forståelse av livet som startet reisen mer indre ro og velbehag! Hvor jeg innså at jeg hadde levd livet mitt styrt fra frykt… frykt, en følelse som kommer fra tanker. Det ikke behøver ikke å være slik.

Sånn vil jeg kort oppsummere livet mitt før jeg fikk innsikten om enkeltheten i livet og hva som skjedde da jeg fikk min første innsikt.